AJ's USA Garage

Over ons

Mogen wij ons even voorstellen! AJ's USA Garage aan de Verlaatweg 37 in Lelystad is een bedrijf dat al ruim ... jaar een betrouwbaar adres is voor verkoop, keuring, reparatie en onderhoud van alle merken Amerikaase auto ’s voor zowel bedrijven als particulieren.

Op onze overzichtelijke website willen wij u graag voorzien van alle informatie met betrekking tot ons bedrijf. U kunt via deze pagina een introductie video bekijken en aantal video's die te maken hebben met onze opdrachten regelmatig wordt vernieuwd. Wanneer u op Projecten klikt treft u onze meest recente en uiteenlopende collectie van onze projecten aan. AJ's USA Garage heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden. Wij kunnen in onze moderne werkplaats uw Amerikaase auto ongeacht het merken onderhouden, repareren en herstellen. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties aan uw auto, meer hier over? Bekijk onze introductie video op Aj's Tube.

AJ

Aj's USA Garage met een passie voor "amerikanen"

Wij zijn leverancier van nieuwe en gebruikte auto’s en onderdelen, vooral de ‘Amerikanen’ spelen een grote rol. Ook is er een constant wisselende voorraad nieuwe onderdelen aanwezig voor een interessante prijs.

Bij Aj's USA Garage kunt u terecht voor een kleine of grote beurt en natuurlijk voor apk-keuringen (benzine en diesel). In de werkplaats nemen USA-cars een belangrijke plaats in. Voor 'Amerikanen' zijn specialistische kennis, kunde en gereedschappen nodig, dit hebben we dan ook allemaal in huis!

Neem gerust de tijd om onze website te verkennen en kom er achter wat wij allemaal voor u kunnen betekenen! En bent u op zoek naar iets speciaals? Vraag het ons, want wij kunnen u misschien helpen. Stuur een Email via Contact en wij zullen is Email zo snel mogelijk behandelen.

Met Vriendelijke Groet,
Arjan en Linda Rijneveen