AJ's USA Garage

Informatie

Bij Aj's USA Garage kunt u terecht voor een kleine of grote beurt en natuurlijk voor apk-keuringen (benzine en diesel). In de werkplaats nemen USA-cars een belangrijke plaats in. Voor 'Amerikanen' zijn specialistische kennis, kunde en gereedschappen nodig, dit hebben we dan ook allemaal in huis!

Onze werkplaats is ruim opgezet en voorzien van alle gereedschappen die nodig zijn voor onderhoud en reparatie aan uw auto. Ook is alle uitleesapparatuur aanwezig.  We verrichten alle voorkomende werkzaamheden (reparaties, onderhoud, revisie, banden-, airco-, rem-, accu- en uitlaatservice) voor alle
typen en merken Amerikaanse auto’s. Graag stemmen wij ons onderhoudsadvies af op het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en geven u hier graag meer uitleg over. Ook bij autoschade en ruitschade helpen we u graag. Hier onder kunt u uitgebreid lezen en bekijken op welke vlakken wij u allemaal van dienst kunnen zijn.

Prijsopgaves kunnen vrijblijvend worden aangevraagd, hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Audio en navigatie inbouw

Terug naar vorige pagina

Vakmanschap op alle fronten

Wij zijn leverancier van gebruikte auto’s en onderdelen, vooral de ‘Amerikanen’ spelen een grote rol. Ook is er een constant wisselende voorraad nieuwe onderdelen aanwezig voor een interessante prijs.

Aj's USA Garage is een vertrouwd adres voor de aankoop. Wij hebben een groot assortiment onderdelen voor u op voorraad daarnaast kunnen we u optimaal van dienst zijn in onze uitgebreide Speedshop. Van alle merken kunnen wij onderdelen leveren tegen concurrerende prijzen. Ook zijn we dealer van betrouwbare USA-cars & parts, bij ons kunt u altijd rekenen op een persoonlijke benadering en een eerlijk advies.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Vraag het aan ons via contact, want wij kunnen u misschien helpen.
Komt u gerust een keer een bezoek brengen aan onze showroom en werkplaats. De koffie staat klaar!

Met Vriendelijke Groet,
Arjan en Linda Rijneveen